Oulun Urheilusukeltajat

Oulun Urheilusukeltajat tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä sukeltamaan hyvässä seurassa.

Seuran toiminnan runkona toimii kesäkauden viikkosukellukset. Tämän lisäksi järjestetään päivä- ja viikonloppuretkiä, sekä leirejä, lähikohteille ja kauemmaksikin. Näiden lisäksi on myös tapahtumia erilaisten teemojen ja koulutusten ympärillä jäsenten halukkuuden ja järjestämisinnon mukaan. Sukellustoimintaa tapahtuu myös talviaikaan.

Sukelluksia tehdään koulutustason, kokemuksen, sekä halukkuuden mukaan. Voit olla vasta-alkaja, pitkään harrastanut, tai jotain siltä väliltä. Valtaosa jäsenistöstämme on ns. virkistyssukeltajia, mutta löytyy myös hylky- ja luolasukeltajiakin. 

Erilaisten konfiguraatioiden harrastajia on monipuolisesti. Voit sukeltaa paineilmalla sinkku- tai tuplapulloilla, käyttää myös seoskaasuja (Nitrox), tai vaikka sukeltaa suljetun kierron laitteilla.

Seuran varasto- ja kerhotilat ovat jäsenten käytössä ilmahuoltoon, välineiden lainaamiseen, säilyttämiseen sekä huoltoon. Tiloissa on käytettävissä ilmahuoltoon iso sähkökompressori, tuotto n. 300 l/ min ja matkakompressori (bensa) vuokrauskäyttöön, tuotto n. 100 l/ min. Myös Nitrox-sekoitusten teko on mahdollista.

Seuralta on myös lainattavissa sukeltamisen tarvevälineitä mm. ea-hapenantolaite, sukeltajalippu, nostosäkki, jääsaha ja jääkaira.

Tule mukaan toimintaan!