Oulun Urheilusukeltajat ry

Oulun Urheilusukeltajat (OuSu) tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä sukeltamaan mukavassa porukassa, koulutustason ja kokemuksen sekä halukkuuden mukaan.

Vuoden 2018 tapahtumien runkona toimii edellisten vuosien tapaan kesäkauden viikkosukellukset, jotka pidetään keskiviikkoisin yhteistapahtumana Oulun Vesimiesten ja Oulun Sukelluskeskuksen kanssa. Tämän lisäksi järjestetään päivä-/ viikonloppuretkiä, ja leirejä lähikohteille. Näiden lisäksi on tapahtumia erilaisten teemojen ja koulutusten ympärillä jäsenten halukkuuden ja järjestämisinnon mukaan.

Seuran varasto -ja kerhotilat Toppilassa ovat jäsenten käytössä ilmahuoltoon, välineiden lainaamiseen, säilyttämiseen sekä huoltoon. Tiloissa on käytettävissä ilmahuoltoon iso sähkökompressori, tuotto n. 300 l/ min ja matkakompressori (bensa) vuokrauskäyttöön, tuotto n. 100 l/ min. Kompuroita ei vuokrata ulkopuolisille, eikä kaupalliseen toimintaan. Kompressoroiden käyttö edellyttää, että jäsen on saanut käyttökoulutuksen laitteiden käyttöön. Lainattavia välineitä ovat mm. ea-hapenantolaite, sukeltajalippu, nostosäkki, jääsaha ja jääkaira.

Tiedottaminen ja tapahtumakutsut facebookissa ja www- sivustolla.

Ousun seuramaksut vuonna 2018

– Jäsenmaksulomake 2018
– Jäsenmaksu 50 euroa (uudet Ousun yhteistyökumppaneiden kouluttamat sukeltajat ovat vapautettuja ensimmäisen vuoden jäsenmaksusta
– Ilmahuolto 30 euroa
– Vierasjäsenet, sekä Ousun jäsenet joilla ei ole ilmahuoltoa, maksavat täytöstä 10 euroa pullo

OUSUN JÄSEN! Muistathan ilmoittaa muuttuneet tietosi. Ilmoituksen voit jättää verkossa, muutoslomakkeella.

Tapahtumakalenteri 2018:

– Norjan leiri (helatorstai) 10. – 13.5.2018
– Kesäkauden avaus 8. – 10.6.2018
– Syysleiri 31.8. – 2.9.2018
– Diversnight xx.xx.2018, www.diversnight.com
– JouluOluset xx.xx.2018

Viikkotapahtumat:

Kesäkauden yhteissukellukset keskiviikkoisin klo. 18:00 ”Kotiriutalla” eli Haukiputaan Kalliosuon montulla.

Lisätietoja ja yhteydenottopyynnöt osoitteeseen hallitus(ät)ousu.fi

H&H Color Lab